Pôžitok z jedla

 

Voňavé rizoto s parmezánom, pohár zamatovo-jemného vína a pohľad na trblietavú hladinu. Benátky! Nie, obed na terase v reštaurácii Ambiente v Banskej Bystrici.

 

WEB

Web bez zbytočných klikov

 

Žiadna zložitá navigácia podstránok, stačí len čítať

a počúvať, čo hovorí intuícia.

REŠTAURÁCIA

V ŠTÝLE FENG SHUI

Zamerajte sa na priestor a feeling:

■  farby stien, nábytku a doplnkov

■  rozvrhnutie nábytku a členenie priestoru

■  dekorácie

DÔRAZ NA PRIESTOR

Aký je rozdiel medzi reštauráciou a obľúbenou reštauráciou? Do jednej sa ľudia vracajú, druhú navštívia iba raz.

Aby zákazník prišiel aj nabudúce, musí sa vo Vašom podniku cítiť výborne. Dobre nestačí.

ROZHOVOR

SO ŠÉFKUCHÁROM

NAVŠTÍVTE

SEP

05

2013

TOTO MUSÍTE VEDIEŤ O ÚSPEŠNEJ KOMUNIKÁCII NA FACEBOOKU

V nasledujúcich tipoch si popíšeme niekoľko zaujímavých možností, ako úspešne komunikovať na Facebooku.

 

Netreba však zabúdať na to podstatné – obsah, jeho kvalita a relevancia. Nech zvolíme akúkoľvek stratégiu, s nekvalitným obsahom to proste nepôjde.

NÁŠ BLOG

No

Comment

By Lukas

Fischer

GRAFIKA

A TLAČOVINY

BEZ PROPAGÁCIE

O VÁS NIKTO "NEZAKOPNE"

Promo reštaurácie musí zapôsobiť na chuťové poháriky!

 

Ponúknite ľuďom niečo malé a opýtajte sa ich, čo by si dali napr. dnes na večeru?

Požiadajte ich, aby svoje želanie napísali na lístok. Ak sa lístok vyžrebuje, vysnívanú večeru im navarí sám šéfkuchár reštaurácie Ambiente.

NÁŠ TIP

 TAGLIATELLE S ORECHAMI

SUROVINY NA 4 PORCIE:

 

PESTO:

150 g vlašské orechy

2 strúčiky cesnak

80 g strúhaný parmezán

7 PL čerstvá bazalka

120 ml olivový olej

soľ

mleté čierne korenie

PRÍLOHA:

2 ks avokádo

2 PL citrónová šťava

6 ks paprika

4 PL olivový olej

1 PL biely vínny ocot

 

400 g talianské cestoviny penne

Do mixéra pripravíme najemno nasekané orechy, ošúpaný, pretlačený cesnak, parmezán, bazalku a olivový olej. Všetko spolu rozmixujume najemno.

Dochutíme soľou a čiernym korením.

 

Avokáda ošúpeme, odstránime kôstku, dužinu nakrájame na kocky a hneď pokvapkáme citrónovou šťavou. Papriky umyjeme, osušíme a nakrájame. Potom nakrájané avokádo spolu s paprikami premiešame s olivovým olejom a vínnym octom. Osolíme a okoreníme.

 

Cestoviny uvaríme podľa návodu, scedíme a zmiešame s pripraveným orechovým pestom. Servírujeme na taniere s avokádovým šalátom.

NAVŠTÍVTE

Optimalizácia obsahu stránky

Vyčistenie kódu a linkov stránky

Publikovanie stránky vo vyhľadávačoch

Servisné nastavenia a optimalizovanie výkonu

V nasledujúcich tipoch si popíšeme niekoľko zaujímavých možností, ako úspešne komunikovať na Facebooku. Netreba však zabúdať na to podstatné – obsah, jeho kvalita a relevancia. Nech zvolíme akúkoľvek stratégiu, s nekvalitným obsahom to proste nepôjde.

NÁŠ BLOG

Media Creative Production spol. s r.o.

Na Karlove 34,

974 01 Banská Bystrica

Kontaktujte manažéra spoločnosti

+421 907 811 322

Všetky práva vyhradené ©2013 Media Creative Production spol. s r.o.